В събота около 18:00 часа, в района на гр. Провадия, 19-годишният

...
В събота около 18:00 часа, в района на гр. Провадия, 19-годишният
Коментари Харесай

Четирима пострадали за ден при пътни инциденти в Провадия и Варна, между тях има и дете

В събота около 18:00 часа, в региона на гр. Провадия, 19-годишният лидер на «БМВ» С.С., по време на придвижване, при изпреварване, блъска «Опел». Това оповестиха от полицията. 

Вследствие на случая са потърпевши двамата водачи, които са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване. Няма заплаха за живота им.

По-късно, към 20:45 часа, още веднъж в региона на гр. Провадия, 25-годишната лидерка на  «Фолксваген» Р.М., заради несъобразена скорост, губи надзор и се обръща отвън платното за придвижване. Вследствие на случая е потърпевшо дете, пътуващо в автомобила. Момиченцето е получило травма на глава, прегледано е и освободено за домашно лекуване. Няма заплаха за живота му.

Отново в събота, към 21:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Свобода», 35-годишният лидер на «Мерцедес» Е.П., по време на придвижване, не съблюдава наредбите на пътен знак  " Стоп "  и блъска «Шкода». Вследствие на случая е потърпевш лидерът на втория автомобил (26 г.), който получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване. Няма заплаха за живота му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР